Predeal

Experimenteaza peisajul uluitor din Predeal

Vezi Live

Webcam Predeal – Partia Clabucet, Sosire

Vezi Live

Webcam Telescaun Predeal – Partia Clabucet, Sosire

Vezi Live

Webcam Predeal – Partia Clabucet Plecare

Vezi Live

Webcam Predeal – Trafic DN1, Centru

Predeal este renumit pentru partiile sale de schi, care ofera turistilor oportunitati unice de a se bucura de sporturile de iarna. Partiile din Predeal sunt cunoscute pentru inclinatiile lor variate, care sunt potrivite pentru schiori si snowboarderi de toate nivelurile de abilitate. De la partii pentru incepatori la partii pentru experti, Predeal ofera o experienta de neuitat pentru toti iubitorii de sporturi de iarna.

Unul dintre cele mai populare domenii schiabile din Predeal este Partia Clabucet, care se intinde pe o lungime de aproximativ 2 km. Partia Clabucet este perfecta pentru schiorii incepatori si intermediari, cu inclinatii usoare si medii care le permit sa se bucure de sport fara sa fie supusi unui stres prea mare. De asemenea, aceasta partie este dotata cu instalatii moderne de transport pe cablu, care fac transportul pana la partie rapid si convenabil.

Partia Cocoșului este o alta atractie populara pentru schiorii avansati si experti. Acesta se intinde pe o lungime de aproximativ 1,5 km si are inclinatii abrupte si un traseu tehnic care pune la incercare abilitatile schiorilor. De asemenea, partia Cocoșului este dotata cu instalatii moderne de transport pe cablu, care fac transportul pana la partie rapid si convenabil.

Partia Subteleferic este una dintre cele mai moderne partii din Predeal, care se intinde pe o lungime de aproximativ 2 km. Aceasta partie este dotata cu instalatii moderne de transport pe cablu, precum si cu sisteme de nocturna pentru schi. Partia Subteleferic ofera schiorilor oportunitati de a se bucura de sport de iarna atat ziua, cat si noaptea, si este potrivita atat pentru schiorii incepatori, cat si pentru cei avansati.